Informasjon og priser


Vi tar forbehold om utsolgte varer og skrivefeil i alle beskrivelser og priser. Priser kan bli endret med tanke på valuta-kurser eller andre forhold. Tilbud gjelder til de taes bort fra websiden.

Produktgaranti


Vi gjør vårt beste for at produktspesifikasjonene på siden vår skal stemme med produktet. Men av og til skjer det forandringer fra produsenten eller at vi bytter produsent. Dersom du mottar et produkt som er feil eller defekt, har du selvfølgelig full returrett så lenge det ikke skyldes skade under transport eller feil bruk. Returer skal IKKE sendes i oppkrav til oss. Returer som sendes i oppkrav vil ikke bli hentet ut med mindre annet er avtalt. Retten til reklamasjon følger kjøpslovens frister.

Ikke send varer i retur uten å ta kontakt med oss først.

Vi fraskriver oss ansvar for feilkonsekvens. Om defekt på en vare fører til skader på andre produkter eller gjenstander, vil vi kun erstatte det defekte produktet.6. Korrekt bruk


Brukeren er selv ansvarlig for bruken av varer kjøpt hos Rcracing norge og plikter selv å innhente de nødvendige opplysninger og tilegne seg de nødvendige kunnskaper og ferdigheter for sikker og ansvarlig bruk av våre produkter.

Ved kjøp av lithium batterier (li-po og li-ion) bekrefter man at man har lest og forstått brukerveiledningen, og at Rcracing norge ikke er ansvarlig for bruken og konsekvenser av dette.7. Angrerett


Ved heving av kjøp henviser vi til angrerettloven.
Vi skal ha beskjed om heving av kjøpet innen 14 dager etter du har mottat ordren. Link til angrettskjema finner du i ordrebekreftelsesmailen. Vi foretrekker likevel at du ta kontakt med oss først.

For full tilbakebetaling av varen må den leveres tilbake utbrukt, inkludert alt innhold, samt original embalasje. Dersom produktet leveres tilbake mangelfullt eller skadet, vil det bli trukket et beløp i forhold til det verditapet skaden eller manglene utgjør. Kjøper er ansvarlig for returfrakten og ansvarlig for selve transporten.